Vinthundshalsband

 

“Dogs are here to remind us life really is a simple thing. You eat, sleep, take walks, and pee when you must. That's about all there is. They are quick to forgive trespasses and assume strangers will be kind.” 
― Jonathan Carroll, The Marriage of Sticks

 

Ett vinthundshalsband för dem som inte vet är ett halsband som är brett och som smalnar av mot knäppet. Jag bestämde mig för att skaffa ett vinthundshalsband till Wilmer redan när han var valp men ville ha ett som han kunde ha som vuxen. I mitt sökande efter det perfekta halsbandet samlade jag på mig lite tips på var kanske du kan hitta ditt vinthundshalsband...

Självklart vände jag mig först till djuraffärer men kom snabbt fram till att det inte fanns så mycket vinthundshalsband där och dem som fanns föll mig alls inte i smaken. Då började jag titta runt på nätet. Allt eftersom jag kollade runt insåg jag att det flesta halsband var alldeles för dyra för mig - 400 kr är dyrt för mig när det gäller halsband. Annars var jag inne på att beställa ett halsband från Dafne design som gör mycket fina halsband i läder. Jag klickade vidare och hittade etsy där folk säljer handgjorda vinthundshalsband i alla möjliga prisklasser. Till slut hände det bara att jag snubblade över precis ett sådant halsband som jag föreställt mig på tradera till ett mycket bra pris. Det var ett enkelt, tjockt vinthundshalsband i mörkt läder som passar Wilmer perfekt!

Wilmer i sitt halsband

img-0220.jpg 

 

9 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)