Wilmer i reklamfilm!

Nu kan Wilmer skriva "Medverkat i reklamfilm" på sitt CV! Att det är en reklamfilm gjord för en skoluppgift är en mindre detalj han inte är så bekymrad över. Om du är nyfiken på att få veta lite mer om hur filmen är gjord så kommer det i slutet på inlägget.

Det svåraste....

....med att göra reklamfilmen var att få det att se naturligt ut när Wilmer och den animerade katten skulle samspela. Något som syns tydligt på sina ställen. Annars måste jag säga att Wilmer har talang för dramatik. Något som syns tydligt i scenen där han ligger och gnyr. Det enda jag behövde göra här var att ha godis och be honom att skämmas. Ibland är det inte ok att be honom att göra saker utan att direkt ge honom belöning. För då är det hemskt synd om stackaren. Annars är han väldigt lätt att jobba med. Den enda andra sak han inte ville gå med på var att ha ett plåster på nosen. Fy sjutton vilken korkad idé, tyckte han. Men med massor av beröm och godis gick det att filma en kort bit iallafall.

 

Program

Varje scen är animerad med effekter och djur en och en i Adobe After Effect. Hela filmen består av 10 scener varav 8 är animerade. De animerade delarna är ritade i Adobe Photoshop. När alla de animerade delarna gjorts var för sig och renderats i Adobe Media Encoder klipptes allt ihop i Adobe Premiere Pro där ljud och övergångar lades på.

 

 

28 nov 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)