Andra roliga hund sidor

Hundrelaterade sidor:

http://hundkartan.se/ - En sida för alla hundintresserade med allt från hundträning, hundtips och utbildningar till en hel Sverigekarta med utsatta platser och ställen för hundägare.

http://www.whippetklubben.nu/ - Whippetklubben är en sida som alla Whippet ägare kan vara med i. medlemskap ger en tillgång till aktiviteter, utställningar, kurser och mycket annat som klubben anordnar.

http://vinthundar.ifokus.se/ - en sida med vinthundar i fokus. Träffa andra vinthundsägare, ställ frågor och läs artiklar.

http://vovve.net/   - ett hundforum där man kan fråga eller svara på andras frågor, lägga upp bilder och se på andras bilder och mycket mer!

http://www.svvk.se/  - Svenska Vinthundsklubben. Här kan du som har vinthund, eller planerar köpa en, hålla koll på aktuella utställningar, Lure Coursing, planerade och aktuella valpkullar, samt uppfödare.

http://www.skk.se/kopahund/?  - Funderar du på att köpa hund? Denna sida har svaret på dina frågor och alla de tips du behöver som ny valpägare. Det är också en rolig sajt om du vill kolla upp information om raser, uppfödare och valpkullar.

 http://bastavannenskennel.blogspot.se/ - Wilmers Kennel som finns både i Nybro och på Öland.

 

Omplacerings hundar:

http://hundstallet.se/ - Drivs av Svenska Hundskyddsföreningen. Är du intresserad av en omplacerings hund eller vill stödja deras verksamhet?

http://www.hundarutanhem.se/Hem/ - Vill du vara jourhem eller är intresserad av att skaffa hund? hundar utan hem omplacerar både svenska och irländska hundar. Dem har även ofta Vinthundar.

http://www.secondchance-omplacering.com/soker-hem/ - Ska du omplacera din hund eller vill skaffa en egen hund?

http://www.djurhemmetaggarp.se/ - omplacerar både katter och hundar!

http://hundframjandet.com/omplacering/index.html - en ideell förening som omplacerar hundar i behov av nya hem.

Lure coursing sidor:

http://svvklc.se/index.php/om-lure-coursing/vad-aer-lure-coursing - här kan du hitta svaren på några av dina frågor angående Lure Coursing.

http://www.skhk.se/ - Skånska Hundkapplöpningsklubben är klubben för dig som är intresserad av lure coursing både för träning och tävling. Landskrona Greyhound Park ligger i Landskrona idrottsplatsområde, i norra delen av Landskrona stad.

http://shsracing.se/index.html - Stockholms hundkapplöpningssällskap (SHS) är Sveriges största och äldsta hundkapplöpningsklubb. SHS arrangerar kapplöpningstävlingar och bedriver träningsverksamhet för vinthundar.

http://www.whippetrace.nu/ - Kapplöpning för Whippet finns i Halmstad, Kalmar, Karlstad, Norrköping, Södertälje, Tingsryd/Asarum och Västerås.

http://www.shcf.se/ - I Sverige finns elva hundkapplöpningsbanor varav fyra är godkända för riksspel. Dessa banor går under samlingsnamnet Greyhound Park och finns i dag i Skellefteå, Stockholm (Åkersberga), Borås och Landskrona.

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)