Om oss


winter-wilmer-says-hello.jpg 

              Wilmer the Whippetdog

Det här är Wilmer. Än så länge är han ganska ung men planerar göra en massa saker på sin resa genom livet. I år kommer han fylla ett år och ska börja med Lure coursing, agility och vanlig vardagslydnad. Samtidigt är han en helt vanlig unghunds drummel med många upptåg på gång...

Följer du vår blogg kan du kanske lära dig något eller få något bra tips? Eller se mig växa och upptäcka världen på Fotogalleriet!

    

 

Vanessa Baronessa Sessa Miniprinsessa

Wilmers äldre hundkompis. En Bedlingtonterrier tik på 7 år. Alla som känner hennes höghet vet att hon inte bara är en dam utan även lättstött, självständig och klok. Tro inte att hon glömmer i första taget en oförrätt! Det finns få som kan blänga som hon. Och tro inte att hon tänker mysa med dig om hon inte själv vill. Däremot att bli klappad och kliad...dåglömmer hon att hon är en Baronessa och blir en urmysig hund.

 

vanessa-baronessa-sessa-miniprinsessa-web.jpg 

Fancy, Buffy och Wilmer.

Fancy är en bestämd Sibirian Husky dam. Visst är hon rolig att leka med ibland men hon har alldeles för mycket värdighet för att kunna leka som Wilmer vill: Alltid och hela tiden!

Buffy däremot är räkans drömtjej...helt utan värdighet och full med lerig charm. Tillsammans kan dem avnjuta ett svalkande jordbad, springa in och torka tassarna på den vita (en gång vita) soffan, för att sedan i en synkroniserad klumpighet rusa ut igen.

kompisar.jpgbuffy.jpg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)